هیچ امتیاز پاداش برای این محصول وجود ندارد.
تعداد پیکسل: 24 مگاپیکسل
نوع سنسور: CMOS
زوم اپتیکال: دارد
فاصله کانونی: 55-18 میلیمتر
فیلم برداری: Full HD 1080p Stereo
صفحه نمایش: 3.0 اینچ 1,040,000 پیکسل
لنز همراه دوربین: Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM
دوربین کانن EOS 750D (Kiss X8i/Rebel T6i) با لنز EF-S 18-55mm IS STM
تعداد پیکسل: 24 مگاپیکسل
نوع سنسور: CMOS
زوم اپتیکال: دارد
فاصله کانونی: 55-18 میلیمتر
فیلم برداری: Full HD 1080p Stereo
صفحه نمایش: 3.0 اینچ 1,040,000 پیکسل
لنز همراه دوربین: Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM
دریافت کننده :
* فیلدهای مورد نیاز
یا لغو
جنس بدنه این دوربین که همراه با دوربین های جدید EOS 5DS Canon و Canon 760D به بازار آمده از پلاستیک فشرده است، برخلاف دوربین گران قیمت Canon EOS 5DS که از آلیاژهای منیزیم ساخته شده است. این امر باعث شده تا دوربین کانن دیجیتال Canon 750D به لحاظ شکل و جنس بدنه بیشتر شبیه به دوربین های کلاسیک سری D باشد. مدل بدنه و نوع دستگیره ی این دوربین درست به مانند دوربین Canon 700D است و راحتی کار با دوربین را به خصوص برای تازه کاران عرصه عکاسی با تنظیمات دستی تضمین می کند.به علاوه، این دوربین دیجیتال مجهز به WiFi و NFC است که در کمتر دوربین سری D دیده می شود. این امکانات راحتی کاربر را برای انتقال فیلم ها و عکس ها به دستگاه های میزبان دو چندان می سازد. به خصوص فعال کردن گزینه NFC این امکان را در اختیارعکاس می گذارد که به راحتی عکس ها را به تبلت یا گوشی هوشمند آندرویدی یا iOS منتقل نموده و با نرم افزارهای اصلاح عکس کانن عکس را اصلاح کرده و به اشتراک بگذارد.
دانلود دفترچه راهنمای دوربین کانن 750D
3 اینچی این دوربین دیجیتال متحرک است و این امر عکاسی از سوژه ای در بالا یا پایین سر عکاس را آسانتر می سازد. کیفیت این صفحه نمایش نیز 1040000 نقطه می باشد. ویژگی های عمده ی این دوربین به مانند دوربین کانن 700D است و عمده ترین تغییر قابل ذکر سنسور ارتقا یافته ی آن می باشد. این سنسور اگرچه اندازه ای برابر با سنسور بکاررفته در دوربین 700D دارد ولی به هنگام عکاسی در نور اندک با حساسیت بالا جزییات بیشتری را در عکس نمایان می سازد.به طور کلی، اگر ظاهر و طراحی زیبای یک دوربین برایتان اهمیت زیادی دارد، احتمالا EOS 750D کانن شما را مایوس خواهد کرد. بدنه این دوربین به شکل کاملا کلاسیک و شبیه به بدنههای قدیمی تر کانن طراحی شده است. طراحی بدنه با پوشش سیاه و زبر پلاستیکی، دقیقا این بدنه را از دوربینهای رده پایین و کامپکت کانن جدا میکند. جنس این بدنه از پلیکربنات ساخته شده وقتی آن را در دست میگیرید، کاملا خوش دست به نظر می رسد. این بدنه روی یک شاسی از جنس آلومینیوم سوار شده است و به همین دلیل این دوربین با وزن ۵۵۵ گرم، یک دوربین سبک و قوی به شمار میآید. بدنه این دوربین تنها ۲۵ گرم از دوربین رده میانی 70D سبکتر است، اما درعینحال برخی از امکانات دوربینهای بزرگتر مانند دستگیره گریپ بزرگ و قوی را از مدلهای بالاتر از خودش به ارث گرفته است.
اگرچه شما میتوانید از انواع لنزهای حرفهای کانن روی این بدنه استفاده کنید، اما بههرحال استفاده از یک لنز زوم بزرگ و سنگین وزن مانند Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM روی یک بدنه سبک و کوچک از پلیکربنات و آلومینیوم چندان ایمن نیست، به همین دلیل پیشنهاد میکنیم از لنزهای سبک وزن STM روی این دوربین کانن استفاده کنید که علاوه بر وزن سبکتر و بدنههای کوچکتر، دارای موتور فوکوس بیصدا نیز هستند و برای فیلمبرداری هیچ نوع صدای نویز موتور در ویدئوها شنیده نمیشود.اغلب دکمههای کنترلی دوربین EOS 750D کانن، در پشت آن قرار دارد. مانند اغلب دوربینهای DSLR رده پایین، در این دوربین نیز تنها یک دکمه کنترلی چرخان وجود دارد که آن نیز در جلوی دوربین و کنار دکمه شاتر است. بنابراین برای کنترل همزمان دیافراگم و شاتر، میبایست از دکمه جانبی نوردهی نیز استفاده کنید. در واقع دکمه چرخان برای کنترل شاتر استفاده میشود و اگر بخواهید دیافراگم را کنترل کنید باید دکمه Exposure را روی دوربین نگه دارید و مجدداً از همین دکمه چرخان استفاده کنید. خوشبختانه این کنترلها در EOS 760D کمی حرفهایتر شده است و علاوه بر اینکه دو دکمه چرخان مجزا روی آن دوربین در نظر گرفته شده، بلکه یک پنل LCD برای کنترل متغیرها نیز به بالای دوربین اضافه شده که ظاهری حرفهایتر به کانن EOS 760D میدهد.
مدل قبلی یعنی 700D هیچ کارکرد شاخصی نداشت که رقبایش را از صحنه به در کند، ولی عملکردی یکدست و قابل اعتماد داشت. سنسور این دوربین جدید است و با داشتن 24 مگاپیکسل از نظر رزولوشن با رقیب اصلی اش D5500 نیکون برابری می کند. همچنین سنسور نورسنجی آن با مدل جدیدتر که دارای 7560 نقطه است عوض شده، که پیشرفت قابل توجهی نسبت به سنسور 63 منطقه ای استفاده شده در 700D است.سنسور فوکوس این دوربین نیز تغییر کرده ، تعداد نقاط فوکوس از 9 نقطه به 19 نقطه افزایش یافته است، که تمامی شان نیز cross type هستند. به نظر می آید سیستمی یکسان با 70D و 7D باشد. البته هنوز هم از 39 نقطه ی استفاده شده در D5500 عقب است، و چیدمان لوزی شکلش مساحت کمتری از سطح سنسور را پوشش می دهد.عکاسی پیاپی با سرعت 5 فریم بر ثانیه با مدل 700D و D5500 یکسان است. عمر باتری 440 عکس است که به مراتب ضعیف تر از 820 عکس D5500 حساب می شود. بزرگنمایی منظره یاب از 0.85x به 0.82x کاهش یافته که برابر با بزرگنمایی 0.51x برای دوربینهای فول فریم است.سیستم نورسنجی و فوکوس خودکار جدید تعقیب سوژه را به این دوربین آورده اند، درحالی که 700D تنها در حالت Live View قادر به انجام این کار بود و نه در زمان استفاده از منظره یاب. البته در 700D عملکرد اطمینان بخشی نداشت و نمی توانستید خیلی بر کارکردش تکیه کنید.
تعقیب سوژه ی 750D به مراتب سریعتر و دقیقتر است، هرچند که به نظر میرسد صبر می کند تا سوژه از حرکت بایستد و بعد اقدام به فوکوس کند. روشن کردن Live View به ما اجازه می دهد نقطه فوکوس را به صورت آزادانه در هر نقطه از کادر که میخواهیم قرار دهیم. جالب است که درحالی که جایگاه سیستم های DSLR توسط دوربین های کامپکت و بدون آینه مورد تهدید قرار گرفته عملکردی که 750D در حالت Live View دارد از عملکردش در زمان استفاده از منظره یاب پیشی میگیرد.دوربین کانن EOS 750D تمامی امکانات پایه برای نمایش تصاویر را دارد. صفحه نمایش ۳ اینچی این دوربین میتواند به طور کامل بازشده و به اطراف بچرخد. این صفحه نمایش شبیه به LCD دوربین EOS 700D طراحی شده و با رزولوشن ۱٫۰۴ میلیون پیکسل و پانل Clear View II ، کیفیت فوقالعادهای برای نمایش عکسها و فیلمها دارد. نسبت ۳:۲ این صفحهنمایش، تقریبا شبیه به خود حسگر است، بنابراین قاب تصویر با قاب LCD تفاوتی ندارد. ضمنا این حسگر از نوع لمسی حرارتی است که دقیقا تجربهای شبیه به استفاده از تلفنهای همراه پیشرفته را به شما میدهد. ضمنا با استفاده از این نمایشگر، میتوانید به راحتی نقطه فوکوس را با لمس کردن صفحه انتخاب کنید تا لنز دوربین بلافاصله روی آن نقطه فوکوس کند.
منظره یاب این دوربین نیز همانند اغلب دوربینهای رده غیرحرفهای مانندNikon D5500، ۹۵ درصد کادر را پوشش میدهد که اگرچه عالی نیست، اما برای کاربرد این دوربین چندان هم بد نیست. نقاط فوکوس در منظرهیاب میتوانند با سرعتی کمتر از ۰٫۴ ثانیه روی سوژه فوکوس کنند و ضمنا با دقت خوبی هم میتوانند سوژههای متحرک را دنبال کنند.این روزها اولین چیزی که خریداران درباره آن سوال میکنند، قابلیت WiFi دوربین است. خوشبختانه کانن EOS 750D دارای امکانات ارتباطی WiFi و NFC است و می توانید با استفاده از نرمافزار مخصوص تلفنهای همراه کانن، به دوربین متصل شده و علاوه بر انتقال تصاویر به تلفن همراه، از راه دور نیز دوربین را کنترل کنید.
این کنترل شامل تغییر سرعت و دیافراگم و حساسیت و همچنین عکاسی و فوکوس میشود.روی دوربین یک فلاش بازشو کاملا خودکار نیز وجود دارد و شدت نور آن را به صورت دستی تغییر داد. ضمنا میتوانید در صورت نیاز از انواع فلاشهای حرفهای کانن مانند Speedlite 430 EX III روی آن استفاده کنید.این دوربین نیز با استفاده از پردازشگر DIGIC 6 با سرعت عکس برداری ۵ فریم بر ثانیه، نیاز اغلب کاربران به عکاسی پرسرعت را برطرف میکند. سرعت این دوربین نسبت به مدل قبلی خودش یعنی EOS 700D چندان تغییر نکرده است. ضمنا اگر بخواهید با فرمت RAW عکس بگیرید، این دوربین نهایتا میتواند ۸ فریم بر ثانیه عکس بگیرد که خیلی هم عالی نیست، اما محدودیت آن برای عکاسی با فرمت JPEG برابر ۹۴۰ فریم است! بنابراین اگر میخواهید به صورت پی در پی عکس بگیرید، کافی است دوربین را روی فرمت JPEG بگذارید و از یک کارت با حجم بالا استفاده کنید. زیرا تا زمانی که کارت دوربینتان پر نشود، میتوانید پشت سر هم عکاسی کنید.
توجه داشته باشید که برای استفاده از چنین سرعت بالایی، باید از یک کارت حافظه پر سرعت نیز استفاده کنید تا عکاسی پی در پی دوربین، در میانه راه متوقف نشود. مثلا اگر برای این دوربین از کارت حافظه بسیار پرسرعت SANDISK SD 32GB EXTREME PRO استفاده کنید، میتوانید تمام ۹۴۰ فریم را پشت سرهم ثبت کنید.اگرچه سرعت این دوربین با مدل قبلی خودش تفاوت چندانی ندارد، اما سیستم فوکوس خودکار این دوربین پیشرفت زیادی داشته است. دوربین EOS 750D کانن دارای ۱۹ نقطه فوکوس از نوع تشخیص فاز است و جالب اینجاست که برخلاف اغلب دوربینهای هم رده خودش، تمامی این ۱۹ نقطه از نوع کراس یا ضربدری هستند. البته اگر بخواهید از قابلیت فوکوس لمسی روی نمایشگر LCD دوربین استفاده کنید، همانند دوربینهای بدون آیینه کانن مانند Canon EOS M3، حسگر این دوربین نیز دارای سلولهای فوکوس خودکار است و در حالت LiveView فوکوس بسیار پرسرعتی دارد. گفته میشود که سیستم فوکوس خودکار این دوربین کاملا شبیه به دوربین Canon EOS 70D است، و از این جهت میتواند مناسب فیلم برداران نیز باشد.
میتوانید سرعت و دقت فوکوس کردن در حالت LiveView را روی نمایشگر LCD دوربین EOS 750D ببینید. میتوان با لمس کردن صفحه نمایش، در زمان زیر یک ثانیه روی سوژه فوکوس کرد. این بخش یکی از مهم ترین پیشرفتهای این دوربین نسبت به مدل قبلی یعنی EOS 700D است. از آنجا که لنز کیت نصب شده روی دوربین STM 18-55mm است، فوکوس خودکار این دوربین در حالت فیلم برداری یا عکاسی با LiveView بسیار روان، پرسرعت و کاملا بی صدا است. این قابلیت، امکان دنبال کردن فوکوس سوژه در تصاویر را نیز فراهم میکند. قابلیت Focus Tracking که میتواند در تصاویر پرتحرک فوکوس را روی سوژه قفل کند، شاید یکی از مهم ترین دلایل خرید دوربین EOS 750D در برابر دوربینهای کامپکت کوچک تر یا DSLRهای رده بالاتر باشد.اپلیکیشن Canon’s Camera Connect یکی از بهترین اپلیکیشن هاست و امکان انتقال سریع تصاویر و نیز تطبیق و تنظیم فوکوس خودکار مستقیما از طریق گوشی هوشمند علاوه بر کنترل تنظیمات نوردهی را در اختیار شما قرار میدهد. مهمتر اینکه هنگام عکاسی و کنترل دوربین از طریق گوشی تاخیری بین فشار دادن دکمه شاتر از روی گوشی یتان و عکس گرفتن وجود ندارد. حتی میتوان تصاویر را حذف کرد، حالت درایو را تغییر داد و به تصاویر با استفاده از سیستم امتیاز دهی 5 ستاره مستقیما از طریق همان اپلیکیشن امتیاز داد.
مهم ترین تغییر EOS 750D کانن نسبت به مدلهای قبل رزولوشن حسگر است. کانن که سالها بود رزولوشن دوربینهای این سری را روی ۱۸ مگاپیکسل نگاه داشته بود، با یک جهش فوقالعاده، رزولوشن EOS 750D و همچنین EOS 760D را به ۲۴٫۲ مگاپیکسل رساند. اما متاسفانه همچنان فیلتر LowPass را از روی آن حذف نکرده است و احتمالا شارپنس آن به پای دوربینهایی مانند D3400 نیکون نمیرسد.رزولوشن در این دوربین نسبت به مدل قبلی از 18 مگاپیسکل به 24 مگاپیکسل افزایش یافته و موجب افزایش جزئیات در عکس ها شده که آن را در جایگاهی یکسان با D5500 قرار می دهد. میزان نویز نیز کاهش یافته است که این موضوع بیشتر در ایزوهای 800 به بالا و در سایه ها خود را نشان می دهد. تفاوت چندانی در نویز تولید شده توسط 750D و D5500 دیده نمی شود، و 750D در فایلهای jpeg و در ایزوی 3200 به بالا میزان جزئیات بیشتری را حفظ می کرد. لنز کیت این دوربین نیز عملکرد قابل قبولی از خود نشان می دهد، و در تمامی سطح کادر عکسی دقیق را ایجاد می نماید.تست انجام شده بر روی این دوربین نشان دهنده این است که گستره دینامیکی این مدل همچنان از کمی از حالت مطلوب که از سنسورهای 24 میلیون پیکسلی انتظار میرود فاصله دارد. این میتواند حاکی از این باشد که سنسور این دوربین جزییات کتری را در نر کم نشان دهد.
نتایج حاصل از گستره دینامیک این دوربین بی شباهت به دوربین Canon’s EOS M3 با سنسور APS-C 24 میلیون پیکسل نیست. در ایزو 100 تعداد استپ ها چیزی معادل 11.5 است و با 13.3EV و 12.5EVدر مدل های Nikon D5500 و Pentax K-S2 به همان ایزو تطابقی ندارد.سرعت شاتر این دوربین از ۳۰ ثانیه تا ۱/۴۰۰۰ ثانیه متغیر است و حساسیت آن نیز از ۱۰۰ تا ۱۲۸۰۰ افزایش مییابد. البته بهتر است حساسیت دوربین را بیشتر از ۶۴۰۰ نبرید. تستهای انجام شده با این دوربین در حساسیتهای بالا نشان میدهد، دو حساسیت بالای این دوربین یعنی ۶۴۰۰ و ۱۲۸۰۰ نویز زیادی ایجاد میکنند و عکسها عملاً غیر قابل استفاده هستند. این حساسیتهای بالا بیشتر برای فیلمبرداری، و آن هم برای رزولوشنهای پایین کاربر بیشتری دارند.
میزان نویز نیز در این دوربین کاهش یافته است که البته این موضوع بیشتر در ایزوهای 800 به بالا و در سایه ها خود را نشان می دهد. تفاوت چندانی در نویز تولید شده توسط 750D و D5500 دیده نمی شود، و 750D در فایلهای jpeg و در ایزوی 3200 به بالا میزان جزئیات بیشتری را حفظ می کرد.در ایزو 100 رزولوشن به 3200l/ph میرسد که البته همان میزانی است که از سنسور APS-C با یک فیلتر آنتی الایزینگ انتظار میرود. با افزایش ایزو میزان رزولوشن به 3000l/ph و سپس در ایزو 1600به 2800/lph کاهش می یابد. سنسور رزولوشن 2800/lph را تا ایزو 3200 حفظ میکند اما از این نقطه به بعد با کاهش جزییات رو بور میشویم، به طوری که از 2600l/ph در ISO 6400 به 2400l/ph در ISO 12,800 کاهش پیدا میکند. در بیشینه ایزو 25600 سنسور تلاش میکند به رزولوشن بیش از 2200l/ph برسد.
ویرایش فایلهای خام EOS 750D نشان میدهد که بازیابی مناطق تاریک در عکسها چندان موثر نیست و نویز نسبتاً زیادی در مقایسه با رقیبان خود در برندهای دیگر، ایجاد میکند. یک قابلیت Auto Lighting Optimizer در این دوربین وجود دارد که با استفاده از آن می توانید محدوده نور تصویر را در فایلهای JPEG افزایش دهید و تصویر حالتی شبیه به عکسهای HDR پیدا میکند. بنابراین اگر با نرم افزارهای ویرایش عکس و ساخت HDR آشنا نیستید، احتمالا این قابلیت خودکار به شما کمک میکند تا در محیطهای پرکنتراست، عکسهای بهتری ثبت کنید.یکی دیگر از پیشرفتهای این دوربین نسبت به مدل قبلی خودش، سنسور نورسنجی ۷۶۵۰ پیکسلی این دوربین در مقابل سنسور ۶۳ منطقهای SPC در دوربین EOS 700D است. این سیستم نورسنجی دقت فوقالعادهای در نورسنجی خودکار کادر تصویر دارد و میتوان دقت آن را با دوربینهای میان رده کانن مانند 70D مقایسه کرد.
نویز بدترین دشمن 750D نیست. میزان نویز همواره با بالا رفتن ایزو بیشتر می شود و سیستم کاهش نویز 750D بین ایزوی 800 تا 1600 به ناگهان عملکرد سنگین تری داشته و می توانید به وضوح از دست دادن دقت عکسها و زیاد شدن نویز رنگی را مشاهده کنید. البته با توجه به میزان نور محیط و اینکه عکس را می خواهید در چه سایزی مورد استفاده قرار دهید ممکن است تا ایزوی 25600 را نیز مورد استفاده قرار دهید.مشکل بزرگتر در این دوربین این است که وقتی نوردهی کم می شود جزئیات سایه ها را به سرعت از دست خواهید داد. حالت Auto دوربین، کنتراست را بیش از حد زیاد می کند، بنابراین سایه ها در عکسهای jpeg کم نور به سیاهی تمایل دارند. البته حتی در حالت RAW نیز در مقایسه با Nikon D5500 جزئیات چندانی از سایه ها ثبت نمی شوند.به طور کلی، کیفیت عکاسی و فیلمبرداری 750D در نور مناسب بسیار خوب است، هرچند بهترین در این کلاس نیست. مشکل کمی سافت تر بودن عکس و جزئیات کمتر در سایه و روشنایی است. البته تا تصاویر گرفته شده با این دوربین را در کنار دوربین های برتر قرار ندهید متوجه این مشکلات نخواهید شد.