هیچ امتیاز پاداش برای این محصول وجود ندارد.
سیستم عامل: اندروید نسخه 5.0 (آبنبات چوبی)
اندازه صفحه نمایش: 5.5 اینچ
ابعاد تصویر: 1080 در 1920 پیکسل
دوربین: 13 مگاپیکسل، فلاش دوگانه LED
پردازنده: هشت هسته ای با سرعت 1.0 گیگاهرتز و 1.7 گیگاهرتز
حافظه: 16 گیگابایت حافظه داخلی
3 گیگابایت حافظه RAM
شبکه های ارتباطی: 2G, 3G, 4G
وزن: 170 گرم
گوشی موبایل ایسوس مدل Zenfone 2 Laser ZE551KL با حافظه 16 گیگابایت
سیستم عامل: اندروید نسخه 5.0 (آبنبات چوبی)
اندازه صفحه نمایش: 5.5 اینچ
ابعاد تصویر: 1080 در 1920 پیکسل
دوربین: 13 مگاپیکسل، فلاش دوگانه LED
پردازنده: هشت هسته ای با سرعت 1.0 گیگاهرتز و 1.7 گیگاهرتز
حافظه: 16 گیگابایت حافظه داخلی
3 گیگابایت حافظه RAM
شبکه های ارتباطی: 2G, 3G, 4G
وزن: 170 گرم
دریافت کننده :
* فیلدهای مورد نیاز
یا لغو
پس از عرضه گوشی Zenfone 2، شرکت Asus به دنبال این است که با عرضه یک گوشی جدید موفقیت گوشی قبلی را تکرار کند و برای این کار ویژگی های زیادی را از مدل قبلی به عاریت گرفته است. سری زنفون 2 از زمان تولید در تنوع گسترده ای عرضه شده است و برای افرادی که فکر می کنند که سرعت دوربین گوشی Zenfone 2 به قدر کافی بالا نیست، در گوشی جدید ایسوس، Zenfone 2 Laser این مشکل با اضافه شدن فن آوری فوکوس خودکار لیرزی برطرف شده است. با وجود این که نسبت به مدل قبلی تغییراتی در گوشی زنفون 2 لیزر صورت گرفته است، اما هنوز یک گوشی میان رده جذاب با قیمتی کمتر از 200 دلار به حساب می آید.
طراحی این گوشی دقیقا شبیه مدل قبلی آن است.
گوشی Zenfone 2 Laser دقیقا شبیه مدل قبلی خود است و از بدنه ای با پرداخت کاری فلزی مصنوعی بهره می برد. این گوشی نه خیلی زشت و نه خیلی زیبا است. قطعا، بدنه های پشتی قابل تعویضی که ایسوس برای زنفون 2 لیزر عرضه می کند یک تصمیم عاقلانه بوده است، اما گوشی هنوز تا حدود زیادی ظاهری سنتی دارد.
محل قرار گیری دکمه ها و درگاه های گوشی تغییری نکرده است و همانند مدل قبل است. دکمه های کنترل صدا مثل گوشی های LG در بدنه پشتی قرار گرفته اند که با انگشت سبابه می توانید به راحتی به آنها دسترسی داشته باشید، اما کمی طول می کشد تا به دکمه روشن خاموش آن عادت کنید، زیرا در مرکز قسمت بالای گوشی قرار گرفته است.
تغییر زیادی صورت نگرفته است، اما حداقل کیفیت قابل قبولی دارد
تفاوت زیادی از لحاظ صفحه نمایش در زنفون 2 لیزر صورت نگرفته است و این گوشی مجهز به یک صفحه نمایش IPS-LCD معادل 5.5 اینچی 1080 در 1920 پیکسلی است. راستش را بخواهید، صفحه نمایش Zenfone 2 Laser تصاویر را با وضوح مطلوب نشان می دهد، جزئیات به خوبی در آن عرضه می شود و بازتولید رنگ قابل قبولی دارد و مشکلی بزرگی با آن نداریم. اگر چه اغلب ویژگی های صفحه نمایش تغییری نکرده است، روشنایی بیشینه آن به 403 نیت رسیده است که نسبت به قبل کمتر است و در روزهای خورشید کمی به دشواری می توان صفحه نمایش را نگاه کرد. تغییر دیگری که در Zenfone 2 Laser صورت گرفته است پوشش جدید Gorilla Glass 4 است که تضمین می کند که صفحه نمایش نسبت به خراش مقاوم تر است.
به عنوان یک گوشی میان رده، رابط کاربری زنفون 2 لیزر کمبود قابلیت ندارد.
چه دوست داشته باشید، چه دوست نداشته باشید، سیستم عامل اندروید 5.0.2 آب نبات چوبی بر گوشی Zenfone 2 Laser به همراه رابط کاربری ZenUI نصب شده است. ایسوس برای تجربه اندرویدی سفارشی خود سرمایه گذاری زیادی صورت داده است و قابلیت های زیادی را عرضه کرده است که مناسب کاربرانی است که به دنبال تعادل بین کارایی و شخصی سازی هستند.
قطعا، ظاهر رابط کاربری تا حدودی کارتونی است، اما یک حس کنترل وجود دارد، زیرا تقریبا هر چیزی را می توان سفارشی کرد که شامل فونت، افکت های حرکتی و غیره می شود. حتی بهتر از آن، در صورتی که تم پیش فرض را دوست ندارید، می توانید از بین هزاران تم موجود در فروشگاه اینترنتی ایسوس یکی را جایگزی آن کنید.
رابط کاربری ZenUI با رابط کاربری گوشی های ساموسنگ و LG تا حدودی قابل رقابت است، زیرا تنوعی از ابزارها و قابلیت ها را در این گوشی در دسترس داریم. از یک سو، در اختیار داشتن این مجموعه کامل ابزار و قابلیت مطلوب است، اما از سوی دیگر برای بعضی از کاربران می تواند بیش از حد پیچیده باشد.
حتی با تغییر به پردازنده Qualcomm ، عملکردی مشابه را عرضه می کند
در زمان عرضه Zenfone 2 شرکت ایسوس با شرکت اینتل همکاری کرد، اما برای این گوشی، پردازنده Qualcomm جایگزین پردازنده Intel شده است. گوشی موبایل زنفون 2 لیزر مجهز به یک پردازنده هشت 8 هسته ای Snapdragon 615 به همراه 3 گیگابایت RAM و کارت گرافیک Adreno 405 است.
عملکرد Zenfone 2 Laser به عنوان یک گوشی میان رده بسیار خوب است و برای کلیه وظایف اصلی که با گوشی خود انجام می دهیم، واکنش دهی کافی را ارائه می کند. نتایج آزمون های معیار مختلفی که بر روی ایسوس زنفون 2 لیزر انجام دادیم نشان می دهد که عملکرد آن تا حدود زیادی شبیه یک گوشی میان رده نوعی است، اما گیمرهای حرفه ای از عملکرد کارت گرافیک نه چندان قدرتمند این گوشی راضی نخواهند بود.
سرعت دوربین ارتقا پیدا کرده است، اما کیفیت تصویر آن تغییری نیافته است.
تمایز اصلی گوشی زنفون 2 لیزر نسبت به مدل قبلی خود حسگر فوکوس خودکارلیزری است که در کنار حسگر دوربین 13 مگاپیکسلی PixelMaster ساخت توشیبا در پشت گوشی قرار دارد. پیکربندی سخت افزاری مشابهی در این Zenfone 2 Laser وجود دارد، بنابراین مجهز به یک لنز Largan 5 عنصری، دیافراگم f/2.0 و فلاش دو قلوی LED Real Tone است.
برنامه دوربین تا حدود زیادی شبیه تجربه نرم افزاری کلی آن توجه دوستداران عکاسی را جلب می کند، زیرا حالت های عکاسی متنوع در کنار حالت دستی را ارائه می کند. سرعت عکاسی با دوربین Zenfone 2 Laser نسبت به مدل قبلی خود افزایش پیدا کرده است و حسگر فوکوس خودکار لیزری بکار گرفته در آن باعث شده که سرعت از 6.2 ثانیه به 2.4 ثانیه برسد. این دوربین بدون شک سریع است و نسبت به مدل قبلی پیشرفت داشته است.
تقویت سرعت عکاسی یک مزیت دوست داشتنی است، اما در زمینه بهبود کیفیت تصویر کار زیادی صورت نگرفته است. تصاویر سطوح جزئیات مطلوبی را نشان می دهد و اکثرا واقع گرایانه هستند، اگر که گاهی اوقات رنگ ها بیش از حد گرم هستند. به طور کلی، تصاویر برای یک گوشی ارزان قیمت مطلوب هسند. با این حال، در هنگام استفاده از حالت های مخصوص گوشی زنفون 2 لیزر کمی ناسازگاری در نتایج را مشاهده کردیم. به طور مثال، یکی از تصاویر پانورامای ما نوردهی بیش از حدی داشته، در حالی که اغلب عکس های HDR که گرفتیم جوری به نظر می رسیدند که اگر فیلتری در آنها بکار رفته است.
متاسفانه، عملکرد این دوربین در محیط های کم نور مطلوب نیست، تصاویری که دوربین Zendone 2 Laser در محیط های کم نور عرضه می کند نوردهی قابل قبولی دارند، اما نوردهی به قدری نیست که تصاویر بسیار با کیفیتی عرضه شود. مخصوصا، جزئیات به خوبی نمایش داده نمی شوند، رنگ ها بی روح به نظر می رسد و نویز زیادی وجود دارد. یک حالت محیط های کم نور مخصوص وجود دارد که نوردهی را افزایش می دهد، اما تصاویر 3 مگاپیکسلی می شوند و جزئیات کمتری نمایش داده می شود.
کیفیت فیلم برداری با Zenfone 2 Laser وضعیت بدتری دارد. کیفیت آن قابل تحمل است، اما جزئیات زیادی را عرضه نمی کند و بازتولید رنگ آن نیز به نظر کمی بی روح است.
در کمال تعجب، خروجی بلندگو ضعیف تر است
انتخاب برنامه موسیقی Google Play و برنامه موسیقی مخصوص ایسوس کاملا به نظر شما بستگی دارد، زیرا از لحاظ کارایی تفاوت زیادی بین آنها است، البته برنامه موسیقی Google Play رابط کاربری زیباتری دارد.
نقاط سیاه در بدنه پشتی گوشی زنفون 2 لیزر شبکه بلندگوی آن را تشکیل می دهند که که توان صدا بیشینه 68.8 دسیبل را عرضه می کند که نسبت به مدل قبلی خود (72.7 دسیبل) کمتر است. هر چیزی آرام و غیرقابل توجه به نظر می رسد، حتی در بالاترین حجم صدا. با این حال، ابزار AudioWizard چند تنظیمات equalizer مفید را برای تقویت کیفیت صدای بلندگو ارائه می کند.
تماشای ویدئو بر روی صفحه نمایش Zenfone 2 Laser یک تجربه دوست داشتنی است، که تا حدودی به خاطر شفافیت، پخش مناسب و رنگ های مطلوبی است که توجه ما را به خود جلب می کند. تنها چیزی که در این جا وجود ندارد قابلیت اجرای همزمان چند برنامه است.
کیفیت تماس این گوشی متوسط است.
از پخش کننده صدای تماس های صوتی صداهای روبات مانند و مصنوعی مشابه مدل قبلی عرضه می شود. با این وجود، حداقل خروجی صدا از طریق پخش کننده صدای تماس های صوتی برای استفاده از آن در محیط های پرسر و صدا به اندازه کافی بلند است. کسی که با ما تماس گرفته بود اشاره کرد که صدای ما ضعیف بود و به زخمت می شد آن را شنید.
باتری گوشی تغییری نکرده است. هنوز یک باتری 3000 میلی آمپرساعتی در این گوشی بکار گرفته شده است. با این حال، شایان ذکر است که این باتری اکنون قابل تعویض است. شاید به خاطر این که زنفون 2 لیزر از پردازنده Snapdragon بهره می گیرد، دوام شارژ باتری این گوشی نسبت به مدل قبلی که مجهز به پردازنده اینتل بود، کمتر است. در آزمون معیار باتری که بر روی Zenfone 2 Laser انجام دادیم، دوام شارژ باتری 6 ساعت و 52 دقیقه بود که 42 دقیقه کمتر از مدل قبلی است، که زیاد جالب نیست، زیرا اکنو 208 دقیقه طول می کشد تا باتری گوشی به طور کامل شارژ شود.
ایسوس تصور می کند که اشباع شدن باعث می شود که سراغ تجربه های جدیدتری برویم، اما به طور همزمان باعث رنجش خاطر ما می شود، زیرا گوشی جدید این شرکت، Zenfone 2 Laser، نسبت به مدل قبلی تفاوت چندانی ندارد. بله، قیمت این گوشی برای کاربران گوشی های میان رده خیلی خوب است. با این حال، نمی توانیم صرفا به خاطر داشتن فن آوری فوکوس خودکار لیزری سریع تر آن را به مدل قبلی ترجیح دهیم.
ماژول دوربین ارتقا یافته است، اما کیفیت کلی تصویر تغییر چندانی نیافته است. علاوه براین، زمینه های دیگری وجود دارد که زنفون 2 لیزر نسبت به مدل قبلی خود پسرفت داشته است. با در نظر گرفتن این مساله که بجز پردازنده، قابلیت های سخت افزاری گوشی تا حدود زیادی مشابه هستند، فکر می کنیم که گوشی باید قیمت کمتری می داشت. متاسفانه، این طور نیست، بنابراین بهتر است که مدل قبلی این گوشی را تهیه کنید که این روزها با تخفیف به فروش می رسد.
مشخصات نرم افزاری گوشی Asus Zenfone 2 Laser که ما در این بررسی استفاده کردیم :
نسخه اندروید:5.02
سریال ساخت: LRX22G.WW_user_1.14.40.550_20151008
نسخه کرنل: K 3.10.49-ga8ebe4f
موجودی
سلام خسته نباشید این گوشی رو کی موجود میکنید؟؟