هیچ امتیاز پاداش برای این محصول وجود ندارد.
سیستم عامل: اندروید نسخه 5.0.1 (آبنبات چوبی)
اندازه صفحه نمایش: 5.5 اینچ
ابعاد تصویر: 1080 در 1920 پیکسل
دوربین: 13 مگاپیکسل، فوکوس خودکار لیزری
پردازنده: کورتکس A53 و A57، هشت هسته ای
حافظه: 32 گیگابایت حافظه داخلی
3 گیگابایت حافظه RAM
شبکه های ارتباطی: 2G, 3G, 4G
وزن: 152 گرم
گوشی موبایل ال جی مدل LG G Flex2باحافظه 32 گیگابایت
سیستم عامل: اندروید نسخه 5.0.1 (آبنبات چوبی)
اندازه صفحه نمایش: 5.5 اینچ
ابعاد تصویر: 1080 در 1920 پیکسل
دوربین: 13 مگاپیکسل، فوکوس خودکار لیزری
پردازنده: کورتکس A53 و A57، هشت هسته ای
حافظه: 32 گیگابایت حافظه داخلی
3 گیگابایت حافظه RAM
شبکه های ارتباطی: 2G, 3G, 4G
وزن: 152 گرم
دریافت کننده :
* فیلدهای مورد نیاز
یا لغو
LG G Flex 2 در سمینار بزرگ CES 2015 به عنوان یک محصول انعطاف پذیر دیگر رونمایی و معرفی شد. این محصول مدل ارتقاء یافته LG G Flex سال 2013 بوده و به جدید ترین پردازنده 64 bit Snapdragon 810 و صفحه نمایش Full HD، دوربین 13 مگاپیکسلی و البته بدنه ای انعطاف پذیر با قابلیت خم شدن می باشد.
آیا LG با ساخت گوشی انعطاف پذیر دیگری آن را کاربردی کرده و یا همان ویژگی های نامطلوب و نقاط ضعف بکار رفته در مدل قبلی را تکرار نموده است؟ با ما همراه باشید تا به پاسخ این سؤال دست پیدا کنید.
طراحی عجیب و منحصر به فرد LG G Flex2 موجب شده تا تبدیل به یک شیء قابل انعطاف و خم شدنی شود.
در مقایسه با مدل مشابه قبلی خود که قطور تر بود، این محصول تغییراتی اساسی پیدا کرده است. این صفحه نمایش از 6 اینچ به 5.5 اینچ کاهش یافته و از این رو همه چیز در آن راحت تر مدیریت می شود. همچنین حاشیه های دور صفحه نیز باریک تر شده اند و بدین ترتیب LG در طراحی محصول جدید خود ظاهراً موفق بوده است، اما متاسفانه قابلیت انعطاف و خم شدن گوشی بهتر و بیشتر نشده است. LG G Flex2 تنها می تواند به شعاع 700 میلیمتر خم شود.
اگرچه LG به ارتقای این قابلیت در آینده اشاره ای نکرده است، اما محصولی عرضه کرده که با وجود داشتن قابلیت هایی متمایز برای کاربرد روزمره مناسب است.
با وجود بدنه پلاستیکی که برای قابلیت انعطاف آن ضروری است، G Flex 2 ظاهر زیبایی دارد. این محصول در دو رنگ نقره ای و قرمز عرضه شده اند و مانند پرچم دار G3 بدنه پلاستیکی خوش فرمی داشته که ظاهر یک گوشی رده بالا را به آن بخشیده است.
از ظاهر G Flex 2 نمی توان به پیشرفت آن پی برد. تنها با کمی خم کردن گوشی درست مثل G Flex اصلی، بسیار زیبا و کاربردی تر می شود، اما در حین کار متوجه خواهید شد که این محصول جمع و جور تر و طبیعی تر از مدل قبلی خود است.
گوشه های دستگاه، زاویه دار هستند و همین موجب می شود تا در حین گرفتن گوشی در دست، چندان راحت نباشد. بدنه پلاستیکی براق LG G Flex2، اثر انگشت را روی خود به سرعت برجای می گذارد. همچنین کمی لغزنده به نظر می رسد.
G Flex 2 با 152 گرم وزن دارای قطری بین 7.1 تا 9.5 میلیمتر دارد، بسته به جایی که خم می شود. مانند مدل قبلی، دکمه های ولوم و خاموش/روشن در پشت گوشی تعبیه شده اند.
یکی از ویژگی های منحصر به فرد LG G Flex2 مانند مدل قبلی خود، ویژگی مواد به کار رفته در ساخت پنل پشتی آن است که ضد خش می باشد. البته فناوری نامبرده در این محصول ارتقاء یافته که در زمانی بین 10 ثانیه تا 3 دقیقه پس از خش وارد شده، آن را محو می کند.
صفحه نمایش P-OLED به کار رفته در این محصول، یک قابلیت و مشخصه بسیار عالی محسوب می شود. به همان اندازه که مواد پلاستیکی به کار رفته در بدنه، قابلیت خم شدن آن را تضمین می کند، صفحه نمایش OLED نیز رنگ های واضح، شفاف و عمیق را به اثبات می رساند.
اگرچه صفحه نمایش QHD LG G3 با رزولوشن 2560 در 1440 پیکسلی هم اندازه با صفحه نمایش این محصول است، ولی نمایشگر 1080 پیکسلی قدیمی تر G Flex نیز کاملاً خوب و قابل قبول می باشد. نوشته ها واضح بوده و تراکم پیکسلی تصاویر 403 پیکسل بر اینچ است.
حتی تماشای فیلم نیز روی این صفحه نمایش 1080 پیکسلی واضح و روان انجام می شود. رنگ ها زنده و بسیار اشباع شده اند، اما رنگ مشکی کاملاً تاریک نمایش داده می شود، اما خم شدن صفحه نمایش تاثیر شگرفی در زیبا تر شدن نمایش فیلم ها ندارد، بر خلاف ادعای کمپانی LG.
در واقع این نمایشگر نه تاثیر منفی روی کیفیت تصاویر می گذارد و نه آن را جذاب تر می کند، اما این نمایشگر روی مدل قبلی تصاویر را زیبا تر جلوه می داد.
در حین تست انجام شده روی صفحه لمسی با مشکلی مواجه نشدیم. همه انواع ژست های حرکتی را با سرعت و دقت قابل توجهی انجام می داد و از ژست های ساده تا چند لمسی را با کیفیت و سرعت بالایی اجرا می کند.
به طور کلی صفحه نمایش LG G Flex2 نسبت به مدل قبلی 6 اینچی خود با رزولوشن 720 پیکسل، کیفیت بهتری را عرضه می کند. البته در رقابت با پرچم دارانی نظیر Samsung Galaxy S5 یا HTC One M8 شانس موفقیتی ندارد.
آنچه G Flex 2 را از پرچم داران نام برده دور می کند، هسته های پردازنده آن است.
G Flex 2 پردازنده هشت هسته ای Snapdragon 810 معادل 2.0 گیگاهرتزی را عرضه می کند، بنابراین هر آنچه یک گوشی خوب باید از نظر سخت افزاری عرضه کند را دارا می باشد. این پردازنده با RAM معادل 3 گیگابایتی همراه شده است، یعنی به اندازه Samsung Galaxy Note 4 و Nexus 6.
به واسطه این پردازنده، برنامه ها با سرعت مناسب و بدون اثری از هنگ کردن یا کندی سرعت اجرا می شوند.
نه تنها سرعت پردازنده آن قابل ستایش است، بلکه قابلیت اتصال Cat 6 LTE نیز تجربه یک اتصال به شبکه روان و سریع را برای کاربران به ارمغان می آورد. بنابراین می توان گفت سرعت دانلود اطلاعات 300 مگابیت بر ثانیه است.
باتری لیتیوم پلیمری 3000 میلی آمپر ساعت، قابلیت های آن را کامل می کند. این باتری نه تنها دوام بالایی دارد، بلکه با سرعت بیشتری نیز شارژ می شود، در عرض 40 دقیقه، 50 درصد شارژ می شود.
دوربین G Flex 2 نیز مانند بسیاری از دوربین های محصولات متعلق به سال 2015 معادل 13 مگاپیکسلی است.
همان تعداد پیکسل بکار رفته در دوربین اصلی پرچم دار G3، یعنی 13 مگاپیکسل همراه با فناوری متعادل سازی تصویر اپتیکال و نیز لیزر فوکوس سریع و فلاش های دو گانه LED می باشد. بنابراین با اشراف بر این قابلیت ها انتظار عملکرد بسیار خوبی از آن داریم، ولی با عکس برداری در شرایط با نور کافی، تصاویر رنگ پریده و بی روح بودند، فوکوس کمی ضعیف بوده و در کل نتایجی کمتر از انتظار به ما عرضه کرد.
متاسفانه دوربین جلو نیز از ایرادات بسیاری حکایت دارد.علاقه مندان به عکس های سلفی در این مورد کمی نا امید خواهند شد. در حالی که بسیاری از محصولات دوربین جلوی 5 و 8 یا حتی 13 مگاپیکسلی عرضه می کنند، دوربین جلوی G Flex 2 تنها 2.1 مگاپیکسل است.
همان طور که انتظار دارید، عکس گرفته شده با این دوربین، بی کیفیت، بی رنگ و رو و کمی تار است، اما این بدان معنا نیست که دوربین جلوی این محصول فاقد هر گونه شایستگی است. یک قابلیت جالب و مطلوب در این دوربین نهفته است که Gesture Shot یا شات لمسی نام دارد.
حالت Gesture Shot بکار رفته در دوربین جلوی LG در ابتدا توسط LG G3 ارائه شد که اکنون در این محصول نیز بکار رفته است. با فشار دادن دکمه شاتر در این حالت برای گرفتن عکس سلفی، دوربین به مدت سه ثانیه شمارش معکوس انجام می دهد تا در این فاصله تعادل خود را حفظ نمایید.
در عمل این قابلیت، روان و سریع می باشد. سپس به طور اتوماتیک گالری را باز کرده و در مقابل دیدگانتان قرار می دهد. همین قابلیت ساده، بسیار مؤثر و کاربردی بوده و می تواند برای کاربران بسیار جالب باشد. قابلیت هایی نیز به دوربین افزوده شده، شامل پانوراما و حالت عکس برداری دو گانه با فیلم برداری 4K و حرکت آهسته.
این محصول به سیستم عامل اندروید 5.0 آبنبات چوبی مجهز است. رابط کاربری بکار رفته در LG G Flex2 همانند LG G3 است که در سال 2014 طراحی و معرفی گردید. به نظر می رسد، اجرای این رابط کاربری در LG G Flex 2 سریع و روان باشد.
صفحه کلید LG G Flex 2 نیز مانند G3 است و با وجود ویژگی های عالی آن کمپانی قابلیت های جدیدی نظیر گزینه های Knock On و Knock Code را روی صفحه قفل افزوده است.
زمانی که صفحه اصلی روشن است، بر روی آن زمان، تاریخ و رویدادهای جدید را خواهید دید. انتظار می رود این نمایشگر، باتری کمتری مصرف کند و نیز امکان دسترسی سریع به اطلاعات اصلی را فراهم می سازد.
نگاهی سریع به منوی تنظیمات نشان می دهد که از 32 گیگابایت حافظه داخلی اصلی 22 گیگابایت آن برای کاربر آزاد و در دسترس است، اما خوشبختانه شکاف حافظه موجود در LG G Flex2، امکان ارتقای حافظه را با کمک کارت حافظه فراهم کرده است، این شکاف کارت حافظه تا 2 ترابایت را پشتیبانی می کند، که این ظرفیت بسیار بالایی است.
LG G Flex 2 از هر جهت مدلی برتر و ارتقاء یافته تر از مدل قبلی خود است. تنها استثناء در امر، مواد قابل انعطاف بکار رفته در ساخت صفحه نمایش آن است که هیچ گونه پیشرفتی نسبت به مدل قبلی نداشته است. LG G Flex2 فناوری دو ساله ای را در خود مدیریت می کند، البته به قیمت نوآوری.
این محصول با پردازنده عالی Snapdragon 810، مشخصات کارکردی بسیار خوبی را برای خود رقم زده است. این قابلیت ها زمانی که با قابلیت انعطاف و خم شدن بدنه همراه شوند، محصولی برجسته و جالب توجه را نتیجه خواهند داد.
خرید گوشی LG G Flex 2 را به شما پیشنهاد میکنیم.
Color
دوستان، آیا رنگ مشکی با پلمپ کارخانه موجود هست؟