هیچ امتیاز پاداش برای این محصول وجود ندارد.
سیستم عامل: اندروید نسخه 5.1.1 (آبنبات چوبی) قابل ارتقاء به نسخه 6.0
اندازه صفحه نمایش: 5 اینچ
ابعاد تصویر: 720 در 1280 پیکسل
دوربین: 13 مگاپیکسل، فوکوس خودکار، فلاش دوگانه LED
پردازنده: کورتکس A53 , چهار هسته ای، 1.4 گیگاهرتز
حافظه: 8 گیگابایت حافظه داخلی
1 گیگابایت حافظه RAM
شبکه های ارتباطی: 2G, 3G
وزن: 155 گرم
گوشی موبایل موتورولا مدل Moto G 3nd gnd (2015) با حافظه 8 گیگابایت
سیستم عامل: اندروید نسخه 5.1.1 (آبنبات چوبی) قابل ارتقاء به نسخه 6.0
اندازه صفحه نمایش: 5 اینچ
ابعاد تصویر: 720 در 1280 پیکسل
دوربین: 13 مگاپیکسل، فوکوس خودکار، فلاش دوگانه LED
پردازنده: کورتکس A53 , چهار هسته ای، 1.4 گیگاهرتز
حافظه: 8 گیگابایت حافظه داخلی
1 گیگابایت حافظه RAM
شبکه های ارتباطی: 2G, 3G
وزن: 155 گرم
دریافت کننده :
* فیلدهای مورد نیاز
یا لغو
در سال 2014 کمپانی موتورولا محصول معروف خود با عنوان Moto G را با نمایشگری 5 اینچی، دوربینی ارتقاء یافته و حافظه ای بیشتر آپدیت کرد، اما عجیب اینکه این کمپانی قابلیت بسیار مهمی که در نسخه قبلی وجود داشت را حذف نمود، 4G LTE است.
نسخه 2015 این محصول به نظر می رسد این قابلیت پر طرفدار را بازگردانده است. این نسل چهارم از نظر ظاهری با نسخه پارسال برابر به نظر می رسد با همان صفحه نمایش 5 اینچی و 720 پیکسلی و پردازنده 1.2 گیگاهرتزی چهار هسته ای. این محصول جدید، اندروید جدید 5.0 آبنبات چوبی را اجرا می کند و به دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی نیز مجهز است.
نسخه مجهز به 4G این گوشی اخیراً در اروپا، چین و برزیل موجود شده و کمپانی موتورولا همچنان برنامه دارد تا آن را به ایالات متحده امریکا و استرالیا نیز ارسال کند.
افزوده شدن 4G LTE به Moto G تغییر و تحولی در طراحی و ظاهر آن ایجاد نکرده بنابراین جای تعجب نخواهد بود، اگر بگوییم تنها تفاوت دو نسخه در قابلیت اتصال نسل چهارم است. پهلوهای محصول صاف و مسطح بوده و پشت آن کمی گرد شده تا راحت تر در دست نگاه داشته شود، همراه با بافت زبر به کار رفته روی پنل پشتی. همانند نسخه های قبلی در این مورد نیز رنگ های متنوعی عرضه شده که قدرت انتخاب بیشتری به کاربر می دهد.
طول 141 میلی متر، عرض 70.7 میلی متر و قطر 11 میلی متر موجب شده تا گوشی اندازه و ابعادی استاندارد و قابل قبول داشته باشد، اما در مقایسه با گوشی های هوشمند امروزی بزرگتر نیست. اگر به دنبال یک گوشی کوچک هستید که به راحتی در جیب شلوار جینتان جای گیرد، می توانید به گوشی موتورولا Moto E نگاهی بیدازید.
صفحه نمایش 5 اینچی این گوشی نسبت به قبل تغییری نکرده و به همان رزولوشن 1,280 در 720 پیکسل مجهز است.البته به اندازه گوشی های رده بالا و full-HD واضح نیست، اما برای بیشتر کارها عالی بوده و البته به نسبت قیمت مناسبی که دارد عملکرد آن کاملاً معقول است. نور این نمایشگر زیاد بوده و رنگ های آن برای لذت بردن از برنامه ها و حضور در شبکه های اجتماعی گوناگون بسیار کافی است.
اندازه صفحه نمایش حکایت از آن دارد که برای مشاهده عکس ها و فیلم ها به بهترین شکل ممکن فضای کافی وجود دارد با وضوحی بسیار بالاتر از صفحه نمایش 4.3 اینچی Moto E. اگر می خواهید یک گوشی مجهز به شبکه اتصالی 4G داشته باشید تا به صورت آنلاین از تماشای کلیپ های ویدئویی لذت ببرید این محصول برای شما گزینه مناسبی خواهد بود.
Moto G جدید سیستم نرم افزاری اندروید 5.0 آبنبات چوبی را اجرا کرده که جدید ترین و شیک ترین نسخه سیستم عامل موبایل Google می باشد. مشاهده این سیستم عامل در یک گوشی میان رده جذابیت بسیاری دارد، نظر به اینکه بیشتر گوشی های میان رده امروزی از نسخه های قدیمی تر بهره برده اند. بنابراین می توان حدس زد که کمپانی برای نصب این سیستم عامل هزینه زیادی متقبل نشده است.
نسخه اندروید آبنبات چوبی وانیلی برای گوشی های ارزان قیمت نامناسب است. برای افراد مبتدی کار با این نسخه بسیار آسان است، بنابراین نه تنها برای کسانی که برای اولین بار می خواهند صاحب گوشی اندرویدی شوند، بلکه برای افرادی که تا کنون اصلاً با هیچ گوشی کار نکرده اند نیز مناسب است. از آنجا که سیستم عامل این گوشی برنامه های پیچیده از پیش نصب شده و گزینه ها و امکانات پیچیده ندارد، رابط کاربری Moto G برای افراد تازه کار بسیار مناسب می باشد.
مزیت دیگر اندروید ساده این است که پردازنده سنگینی لازم ندارد و رابط کاربری آن کم تکلف ترین مشخصات را دارا می باشد. این ویژگی برای محصولی میان رده همراه با پردازنده چهار هسته ای 1.2 گیگاهرتزی حائز اهمیت است، اما در عمل رابط کاربری Moto G را به همان اندازه که انتظار داشتیم روان نیافتیم. عملکرد گوشی بسیار کند بود و با چند ثانیه تأخیر منو ها را باز می کرد. البته در اجرای برنامه های ساده و سبک عملکرد خوبی از خود نشان می دهد.
در تست های benchmark نتایج خیره کننده ای حاصل نشد، مثلاً در تست Quadrant به امتیاز 5,054 دست یافت، یعنی بسیار کمتر از امتیاز 8,800 که 4G Moto G نانو در این تست کسب کرد. این رقم از Moto E (معادل 5,256) نیز پایین تر است، اما با در نظر گرفتن قیمت کمتر Moto E امیدواریم محصول ما عملکرد قوی تری از خود نشان دهد.
با این حال وظایف ضروری مانند ارسال ایمیل، وب گردی و اینستاگرام گردی به خوبی کنترل و مدیریت می شوند، همچنین برنامه هایی نظیر Riptide GP 2 را نیز به خوبی اجرا می کند، هرچند در برخی موارد سرعت فریم به صورت تصادفی کمی کاهش می یابد.
حافظه داخلی این گوشی 8 گیگابایت است که 5 گیگابایت آن در دسترس کاربر قرار دارد. گوشی های ارزان قیمت متنوع معمولاً با حافظه 4 گیگابایت وارد بازار می شوند که فضای بسیار محدودش کاربر را کلافه و مستاصل می کند. این گوشی به شکاف کارت حافظه microSD نیز مجهز است که امکان ارتقاء گنجایش حافظه را تا 32 گیگابایت به کاربر می دهد.
یک دوربین 8 مگاپیکسلی بر روی پنل پشتی Moto G تعبیه شده است. این دوربین با دوربین به کار رفته در نسخه فاقد 4G برابر است که نسبت به دوربین 5 مگاپیکسلی نسخه اصلی Moto G ارتقاء یافته تر است. Moto E نیز دوربین 5 مگپیکسلی دارد. با این دوربین 8 مگاپیکسلی تصاویر شفاف و چشم نواز می توان در محیط های باز و در نور کافی عکس گرفت.
با انتخاب تنظیمات حالت HDR می توان سایه ها را بهتر کنترل کرد که در نهایت تصاویر با کیفیت تری عرضه خواهد کرد. در حالت خودکار، سطح معقولی از وضوح وجود دارد و و رنگ ها نیز از صحت بالایی برخوردارند. با فعال سازی حالت HDR، بخش های تاریک تصویر بیش از پیش قابل مشاهده می شوند، هرچند تصویر کمی غیر طبیعی به نظر می رسد.
مسلماً Moto G بهترین تصاویر در تاریکی و محیط های کم نور را عرضه نمی کند ولیکن در میان گوشی های رده پایین عملکرد های بدتر از این را بسیار مشاهده کرده ایم. وضوح تصاویر چشمگیر نیست، اما روشنایی خوبی داشته و رنگ ها صحیح به نظر می رسند و نویز زیادی نیز به چشم نمی خورد.
آغاز به کار دوربین با سرعت بالایی انجام می گیرد، یعنی در حدود 3 ثانیه، بنابراین تعویض حالت در میان حالت های عکس برداری یا تغییر تنظیمات آسان خواهد بود. این گوشی به فوکوس خودکار مجهز است، گرچه نمی توانید برای فوکوس کردن بر روی مکان خاصی از صفحه کلیک کنید. با یکبار ضربه زدن عکس گرفته می شود، بنابراین برای فوکوس کردن باید نقطه فوکوس مرکزی را به ناحیه مورد نظرتان بکشید.
اگر در هنگام خرید گوشی، مهارت های عکس برداری برایتان ارجحیت دارد، بهتر است هزینه بیشتری بپردازید و محصولی رده بالا نظیر iPhone 6 یا Galaxy S6 خریداری کنید، اما در میان گوشی های ارزان قیمت، دوربین گوشی Moto G قطعاً در میان عکاسان بهتر طرفدار دارد و برای عکس برداری سریع از تعطیلات بسیار مناسب است.
باتری این گوشی 2,390 میلی آمپر ساعت است که Motorola اظهار داشته می تواند تمام طول روز گوشی را روشن نگه دارد. البته از آنجا که این محصول رده بالا نیست چنین دوامی نیز چشمگیر و ستودی نخواهد بود. در تست انجام شده تنها کمی کمتر از 12 ساعت دوام داشت که نتیجه قابل قبولی است.
در مورد Moto E نتیجه این تست حدوداً 7 ساعت محاسبه شد و حتی نسخه 4G Moto G نیز 9 ساعت دوام داشت. با کاربرد متوسط نیز می توان به راحتی یک روز کاری کامل بدون نیاز به شارژ گوشی را استفاده کرد.
اگر واقعاً می خواهید شارژ باتری را نگه دارید، اولین مسئله ای که لازم است بدانید میزان روشنایی صفحه نمایش است، چرا که روشنایی صفحه نمایشی در این اندازه اصلی ترین عامل مصرف باتری است. سپس خاموش کردن Wi-Fi و GPS نیز مؤثر خواهد بود، همچنین از انجام کارهایی نظیر اجرای بازی یا پخش فیلم پرهیز کنید.
صفحه نمایش بزرگ و واضح و نیز عمر باتری مناسب Moto G و نیز رابط کاربری ساده و قابل فهم آن این محصول را برای دامنه نسبتاً وسیعی از کاربران اعم از افراد تازه کار و کسانی که زمان زیادی را صرف کار با گوشی نمی کنند مناسب ساخته است.