هیچ امتیاز پاداش برای این محصول وجود ندارد.
سیستم عامل: اندروید نسخه 4.4.2 کیت کت
اندازه صفحه نمایش: 5.0 اینچ
ابعاد تصویر: 720 در 1280 پیکسل
دوربین: 13 مگاپیکسل،فوکوس خودکار،فلاش LED
پردازنده: هشت هسته ای، 1.2 گیگاهرتز
حافظه: 8 گیگابایت حافظه داخلی
2 گیگابایت حافظه RAM
شبکه های ارتباطی: 2G, 3G
وزن: 162 گرم
گوشی موبایل هواوی مدل Honor 4C Dual sim - G Play Mini با حافظه 8 گیگابایت
سیستم عامل: اندروید نسخه 4.4.2 کیت کت
اندازه صفحه نمایش: 5.0 اینچ
ابعاد تصویر: 720 در 1280 پیکسل
دوربین: 13 مگاپیکسل،فوکوس خودکار،فلاش LED
پردازنده: هشت هسته ای، 1.2 گیگاهرتز
حافظه: 8 گیگابایت حافظه داخلی
2 گیگابایت حافظه RAM
شبکه های ارتباطی: 2G, 3G
وزن: 162 گرم
دریافت کننده :
* فیلدهای مورد نیاز
یا لغو
کمپانی هوآوی Honor 4C را همزمان با Honor Bee در هند رونمایی کرد. 4C محصول بعدی Honor 3C است که در آگوست سال گذشته معرفی شد. در مقایسه با مدل قبلی از نظر مشخصات پیشرفت های بسیاری کرده بخصوص در زمینه عملکرد دوربین. اجازه دهید ببینیم که Huawei Honor 4C در دنیای واقعی و در عمل چگونه است و اینکه چقدر ارزشمندتر از مدل Honor 3C می باشد.
طراحی 4C نسبت به 3C کمی تغییر کرده است. در حالی که 3C طراحی مدوری داشت، 4C دارای لبه ها و پهلوهای مسطحی داشته و گوشه های آن مدور می باشند. اندازه فیزیکی 4C بزرگتر از 3C ست در حالی که هر دو دستگاه نمایشگر های هم اندازه ای دارند. Honor 4C دارای ابعاد 143.3 در 71.9 در 8.8 میلیمتر است حال آنکه ابعاد Honor 3C، 139.5 در 71.4 در 9.2 میلیمتر محاسبه شده است. بنابراین 4C از نظر طول و عرض کمی بزرگتر است اما قطر کمتری دارد. 4C با وزن 162 گرم در مقایسه با 140 گرم 3C سنگین تر است. با وجود بزرگتر بودن 4C، اما اصلاً نگه داشتن آن در دست سخت نیست. این گوشی به لطف گوشه های مدوری که دارد هنوز هم خوش دست است. همین ویژگی گرفتن عکس های پرتره و منظره را نیز راحت کرده است. از آنجا که ارزان تر از 3C به نظر می رسد، سنگین تر بودن آن چندان به چشم نمی آید.
با وجود قیمتی که دارد، اما ارزان قیمت تر و ابتدایی تر به نظر می رسد. حاشیه ای مصنوعی از جنس کروم که دور تا دور بخش جلویی دستگاه را به خود اختصاص داده است. با اینکه این حاشیه از جنس کروم است اما به رنگ طلایی می باشد. بدنه از پلاستیک ساخته شده ولی بسیار با دوام است و ظاهری زیبا به گوشی بخشیده است. در جلو، صفحه نمایشی 5 اینچی با رزولوشن 720 پیکسل مشاهده می کنید که در ادامه جزئیات آن را شرح خواهیم داد. در بالای صفحه نمایش، خروجی صدای گوشی، حسگر نور، حسگر مجاورت و دوربین جلو تعبیه شده اند. در پایین صفحه نمایش، سه کلید خازنی برای بازگشت، home و گزینه ها/وظایف چندگانه خواهید دید. با کلیک کوتاهی روی کلید سمت راست، گزینه ها روی صفحه فهرست می شوند و کلیک طولانی، برنامه های جدید را نشان می دهند.
در بخش بالایی گوشی، درگاه فیش صدای 3.5 میلیمتری و در پایین، درگاه microUSB و میکروفون مشاهده می شود. جایگاه درگاه microUSB در حقیقت برای افرادی که گوشی را در اتومبیل استفاده می کنند کمی آزار دهنده است. زمانی که گوشی را در ماشین و در جایگاه خود قرار داده اید و آن را به شارژ بزنید متوجه می شوید که درگاه microUSB توسط جایگاه پوشیده می شود.
سمت چپ دستگاه خالی ست و هیچ کنترل یا درگاهی در آن قسمت ثبت نشده است. در سمت راست، اهرم ولوم بالا/پایین و نیز دکمه خاموش/روشن/قفل جای دارند. دکمه ولوم همرنگ بدنه گوشی ست اما دکمه خاموش/روشن به رنگ طلایی مایل به نقره ای می باشد. در پشت دستگاه، دوربین 13 مگاپیکسلی در بالای سمت راست همراه با فلاش LED تعبیه شده است. در کنار آن ها میکروفون ثانوی را می توان مشاهده کرد. بلندگوی دیگر در پایین گوشی و در سمت راست واقع شده است.
بافت زبری که روی کاور پشتی بکار رفته بسیار زیبا ست و موجب خوش دست تر شدن گوشی می شود. اما جنس مواد پنل پشتی براق و لغزنده است و اگرچه بسیار زیبا به نظر می رسد اما گوشی را لغزنده کرده است. خوشبتانه کاور پشتی جداشدنی ست. برای دسترسی به شکاف های سیمکارت microSIM و نیز شکاف کارت حافظه microSD باید پنل پشتی را بردارید. اما باتری برای کاربر قابل دسترسی نیست. ترکیب رنگ این گوشی نیز بسیار شیک و زیبا ست.
این گوشی در دو نسخه سفید و مشکی موجود است. رنگ سفید Huawei Honor 4C بدنه خاکستری دارد و ورژن مشکی آن به رنگ سبز آبی (آبی نفتی) ست.
صفحه نمایش Honor 4C با 3C برابر و یکسان است. هر دو از صفحات LCD IPS با رزولوشن 720 پیکسل ساخته شده اند. 4C گوشی بزرگتریست که نسبت بدنه به نمایشگر در مقایسه با 3C در آن کمتر است با اینکه هر دو صفحه نمایش های 5 اینچی دارند. صفحه نمایش 4C بزرگتر از آنچه که هست به نظر می رسد و زمانی که نمایشگر خاموش است، حاشیه کمتر تشخیص داده می شود. اما همینکه صفحه روشن شود متوجه می شوید که بسیار کوچکتر از چیزی ست که به نظر می رسید و حاشیه های مشکی بزرگی دور آن را احاطه کرده اند. اگرچه ترفند بکار رفته در این گوشی موجب بزرگتر جلوه دادن نمایشگر شده اما از جهاتی نیز نا مناسب است. زمانی که با گوشی کار نمی کنید این ویژگی مثبت و مطلوب به نظر می رسد، اما زمانی که شروع به کار با گوشی می کنید، نوار های مشکی آزار دهنده و نامطلوب خواهند بود.
صفحه نمایش از نظر اندازه و کیفیت بسیار خوب است و به نوعی نقطه عطف این محصول محسوب می شود. رنگ ها واضح و شفاف بوده و روشنایی نمایشگر در محیط های بسته بسیار خوب است. برای کسانی که می پندارند رنگ ها غیر واقعی هستند، گزینه ای برای تنظیم دمای رنگ با توجه به سلیقه خودتان وجود دارد. می توانید با توجه به ترجیح خود رنگ ها را سردتر یا گرم تر تنظیم کنید. در محیط های باز، با وجود صفحه نمایشی که قابلیت انعکاس دارد اما قابلیت دید این نمایشگر بسیار مطلوب و رضایتبخش است و نیز روشنایی خودکار بسیار خوب عمل می کند. به دلیل داشتن صفحه نمایشی که انعکاس بالایی دارد، زمانی که صفحه را از زاویه های دیگر مشاهده می کنید مقداری کنتراست به چشم می خورد که البته بسیار جزئی تر از آن است که بتوان از آن شکایتی داشت. در حقیقت، یکی از زیباترین صفحه نمایش هایی ست که در این قیمت مشاهده خواهید کرد.
دکمه های خازنی نور پس زمینه ندارند اما برای گوشی های در این قیمت ویژگی عادی ست. اما دکمه ها رنگ نقره ای منعکس کننده دارند که قابلیت دیدشان را بالا برده است. چیز عجیبی که درHuawei Honor 4C مشاهده شده این است که صفحه نمایش دارای محافظ فابریک است. شاید به انگیزه رقابت با سونی بوده که در دو محصول از نسل XPERIA Z برای اولین بار این مشخصه بکار رفت. اما در واقع به این دلیل است که پوششی از جنس نانو بر روی شیشه خود نمایشگر وجود دارد.
کلید خاموش/روشن/قفل در سمت راست دستگاه تعبیه شده است و مکان آن مناسب به نظر می رسد. با این حال، اگر گوشی خود را بر روی سطحی قرار دهید قفل کردن آن با یک دست مشکل می شود مگر آنکه گوشی را نگه دارید سپس دکمه قفل را فشار دهید. در این صفحه نمایش قابلیتی گذاشته شده که با دو بار کلیک روی صفحه خاموش، روشن می شود. می توانید این قابلیت را از منوی تنظیمات، فعال یا غیر فعال کنید.
برنامه شماره گیر بسیار ساده و آسان است. به شما دسترسی سریع به پنل شماره گیر را می دهد. پنل شماره گیری به قدر کافی بزرگ است که می توان به راحتی با آن شماره گیری کرد. با وجود 5 بودن نمایشگر، کمپانی هوآوی حالت کار با یک دست را در رابط کاربری بکار برده که در آن کاربران می توانند پنل شماره گیر کوچکتر را انتخاب کنند تا بتوانند براحتی با یک دست به تمام نقاط صفحه دسترسی داشته باشند.
کیفیت تماس بسیار خوب است، خروجی صدای گوشی ولوم کافی داشته و حتی در محیط های پر سر و صدا نیز کاملاً قابل شنیدن است. میکروفون نیز عملکرد خوبی از خود نشان می دهد و البته به کیفیت و فرمت فایل صوتی هم وابسته است اما به کمک میکروفون مجهز به ضد نویز شفافیت صدا بیشتر شده است. این گوشی دو سیمکارته است اما تنها یکی از شکاف ها، شبکه LTE پشتیبانی می کند و شکاف دیگر 3G پشتیبانی می کند.
این گوشی قابلیت اتصال Wi-Fi a/b/g/n را دارا می باشد اما جدید ترین استاندارد ac و سرعت 5 گیگاهرتز را پشتیبانی نمی کند. دیگر قابلیت های اتصال در این گوشی عبارتند از بلوتوث نسخه 4.0، درگاه microUSB و شکاف کارت حافظه microSD که تا 32 گیگابایت را پشتیبانی می کند.
با وجود آنکه بیشتر گوشی های در این سطح قیمت به اندروید 5.0 آبنبات چوبی مجهزند، اما 4C هنوز آپدیت این سیستم عامل را ندارد و کیت کت 4.4.2 را اجرا می کند. هوآوی بزودی آپدیت آبنبات چوبی 5.0 را برای این گوشی خواهد آورد. سیستم عامل این گوشی بسیار روان و پاسخگو ست.
در 4C پردازنده Meditek بکار رفته در 3C افت کرده و بجای آن، پردازنده هشت هسته ای Kirin 620 با سرعت پردازش 1.2 گیگاهرتز عرضه شده است. همچنین RAM 2 گیگابایتی دارد که 1.24 گیگابایت آن در دسترس است. در حین کار با دستگاه حتی در هنگام انجام کارهای چندگانه نیز در عملکرد گوشی با مشکلی برخورد نکردیم. دستگاه بدون هرگونه توقف در سرعت یا هنگ به کار خود ادامه می داد.
Honor 4C به دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی و یک فلاش LED مجهز است. دوربین در شرایط با نور کافی عملکرد بسیار خوبی دارد. تراز سفید رنگ ها را طبیعی جلوه می دهد. عکس های بسته با کیفیتی نیز می گیرد. کیفیت عکس های شب بد نیستند و تنها کمی نویز دارند. فلاش LED بسیار ضعیف است و تصاویری که با نور آن گرفته می شوند غیر طبیعی به نظر می رسند. پیشنهاد می کنیم از این فلاش در عکس برداری استفاده نکنید.
Huawei Honor 4C می تواند فیلم هایی با رزولوشن 1080 پیکسل و با سرعت 30 فریم بر ثانیه بگیرد. کیفیت فیلم ها عالی ست اما جزئیات را بخوبی ثبت نمی کند. صحت رنگ ها نیز بخوبی چیزی که در تصاویر عرضه می شود نیست. دوربین جلوی 5 مگاپیکسلی عالی ست، اما کمی دچار لگ و توقف می شود بنابراین باید اطمینان یابید که در حین گرفتن عکس های سلفی دوربین کاملاً ثابت است.
رابط کاربری دوربین بسیار ساده است. در حالت منظره دکمه شاتر را در سمت راست دارید که در کنار آن منوی فیلتر و زیر آن میانبر گالری قرار دارد. در سمت چپ، میانبری برای تنظیمات فلاش، سویچ دوربین و منوی حالت به چشم می خورد. سه گزینه ابتدایی وجود دارد: Photo، Video و Beauty. حالت Beauty درست مثل حالت photo است اما به شما اجازه می دهد تا رنگ پوست و جزئیات را ارتقا ببخشید و جزئیات بیشتری در تصاویر وارد کنید. در تنظیمات می توانید حساسیت، تراز سفید، اشباع رنگ، کنتراست و روشنایی را نیز تنظیم کنید. در میان حالت ها، گزینه های انتخابی پانوراما، HDR، audio note، best photo، تمام فوکوس و watermark را می توانید انتخاب کنید.
پخش موزیک در این دستگاه کاملاً ابتدایی ست. این بخش فهرستی از آوازها (Songs)، علاقمندی ها (Favourites) و لیست های پخش (Playlists) را عرضه می کند. آواز ها می توانند در شکل عناوین، هنرمندان، آلبوم ها یا پوشه ها گروه بندی شوند. صفحه در حال پخش یا now playing دارای دکمه های Previous (قبلی)، Play/Pause (پخش/توقف) و Next (بعدی) می باشد.
Huawei Honor 4C به رادیو FM هم مجهز است که عملکرد بسیار خوبی هم دارد. کیفیت پخش رادیو در Huawei Honor 4C بسیار بالا بوده و در آن هیچگونه آشفتگی شنیده نمی شود. برای پخش رادیو باید از هدفون یا هد ست استفاده کنید تا از آن به عنوان آنتن استفاده کند. خوشبختانه، ولوم و قدرت صدای رادیو FM بیش از صدای موزیک این گوشی ست. رادیو FM در حالت پرواز کار نمی کند ولی اگر گوشی در حالت پرواز نباشد حتی بدون سیمکارت هم رادیو کار خواهد داد.
در زمانی که گوشی را بررسی می کردیم دریافتیم که باتری یکی از نقاط ضعف اصلی آن محسوب می شود. عمر باتری در بهترین حالت، متوسط است و قطعاً برای کاربران پر کار در نیمه های روز به اتمام می رسد. کاربران کم مصرف احتمالاً می توانند یک روز کامل با یکبار شارژ گوشی را روشن نگاه دارند.
در کل Honor 4C یک گوشی قدرتمند است. صفحه نمایش بسیار شیک و زیبا، دوربین با کیفیت و کیفیت موزیک خوب. از معایب آن می توان به پشتیبانی نکردن از شبکه 4G و عمر باتری آن اشاره کرد. البته از نظر قیمت باید گفت گوشی های بسیار کمی در این سطح قیمت یافت می شوند که شبکه 4G را پشتیبانی می کنند و عمر باتری بهتری نیز دارند، اگرچه این محصولات صفحه نمایش یا دوربین شان به خوبی 4C نیست، اما هنوز هم به نسبت قیمت، قابلیت ها و امکانات بیشتری را در اختیار کاربر می گذارند. اگر 4C را دوست دارید و با ضعف ها و معایب آن مشکلی ندارید و هر آنچه نیاز دارید را در آن می یابید، این گوشی را به شما پیشنهاد می کنیم.
• صفحه نمایش خوب (حتی در زیر نور خورشید)
• کیفیت ساخت مستحکم
• کیفیت دوربین خوب (به نسبت قیمت)
• کیفیت صدای خوب
• عدم پشتیبانی از شبکه 4G
• عمر باتری متوسط
• حافظه داخلی کم (البته چون به شکاف کارت حافظه microSD مجهز است این ضعف اهمیت چندانی ندارد)
نخرید
سلام بر دوستای گل، بزارین حقیقت رو بگم ک برای همه هستش ک میخوان بخرن،Huawei 4C صادقانه گوشی عالیه ولی بعد از یک سال واقعا بد میشه،یه جاهاییش مشکل پیدا میکنه که واقعا تعمیرش سخته و قطعاتش هم کمیاب به نظر من ک خودم این گوشیرو دارم میگم نخرید الان کم کم داره قدیمی تر و ضعیف تر میشه کسایی هم ک دارن بعد ها پشیمون میشن،من الان بعد از یک سال و نیم بفروشمش چون باطریش از قسمت مادر بورد مشکل پیدا کرد واقعا باطریش خیلی ضعیفه و زود هم خالی میشه به عنوان یک دوست پیشنهاد میکنم نخرید واقعا برای خوبی خودتون میگم ،امیدوارم بهترشو پیدا کنید